X

FJOK&GROP

HANDMADE
Fjok i Grop

FJOKIGROP je hrvatski handmade projekt iza kojeg je autorski dvojac Matea Tudor i Igor Boškić.

Stvoren iz zabave i želje za stvaranjem originalnog, kvalitetnog i ručnog rađenog proizvoda, zaživio je sredinom 2012. godine kad je nastala prva kolekcija unikatnih torbica za nakit.

U vrlo kratkom vremenu FJOKIGROP torbice su postale prepoznatljive zbog svog specifičnog “vrećkastog” oblika, raznobojnih uzoraka i veselog kolorita. Njihova je unutrašnjost podijeljena na osam malih i jedan centralni odjeljak, a svi slojevi tkanine dodatno su podstavljeni mekanim punjenjem kako bi nakit bio na sigurnom.

U izradi koristimo isključivo 100% pamučne tkanine visoke kvalitete, što ih čini dugovječnim i jednostavnim za održavanjem.

Iznimno lagane, FJOKIGROP torbice čine savršeno skrovište za nakit, bilo na putovanju ili kod kuće, a idealne su i kao poklon za bližnje. Mogu se koristiti i kao kozmetičke torbice za svakodnevnu upotrebu ili kao unikatni paketić za osobni poklon.

Dostupne su u dvije veličine, ovisno o njihovoj namjeni odnosno o vrsti i veličini nakita.

Svi FJOKIGROP proizvodi su u ograničenim količinama i ručno rađeni u Hrvatskoj.

FJOKIGROP možete pronaći online kao i u prodajnim prostorima u Zadru, Puli, Splitu i Hvaru. Uvijek smo zainteresirani za nova poznanstva i prilike za suradnju.

Ako mislite da su FJOKIGROP proizvodi pogodni za Vaš prodajni prostor, pišite nam na fjok.grop@gmail.com

Comments are closed.